Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hash55

27. 5. 2009 18:53
Buranstvi sockofilu

Si delas (Y)?? Jakej politickej boj?? Paroubek je vlastizrace

0 0
možnosti

kaktusak

27. 5. 2009 23:07
Re: Buranstvi sockofilu

Už dokonce vlastizrádce...;-D

0 0
možnosti

praguemonk

27. 5. 2009 17:44
to už tu dávno bylo

například po událostech kolem czechtekku a co se stalo?  velke kulove... vy nechapete, ze dneska vas nazor nikoho nezajima... nezijeme v demokracii... vajicko je symbol, posledni moznost... ano je to primitivni a zoufale, ale presne tam se dostala ceska politika.... a zasadni podil na tom ma CSSD. 

kez by se CSSD po tomto incidentu zacala chovat jinak, ale co udelala? udelal z vrhacu fasisty, co hazou Langerovymi vejci... takze opet zadna sebereflexe... vse uz tu bylo... staci si projit vsechny iniciaty ... jak dopadly? vajicko udelalo svou sluzbu a bud z budeme vsichni fasouni a socialni demokrate, nebo socialni demokrate zmeni svuj kurz AGRESIVNI politiky tridniho boje...

0 0
možnosti

objektivny

27. 5. 2009 17:35
Uznávám že vajíčka jsou málo...

Lepší by bylo pana Paroubka rovnou popravit. Snad by pak někdo z nenažraných politiků pochopil že se nám jejich styl vládnutí a prosazování svých osobních zájmů prostě nelíbí...

0 0
možnosti

CART09

27. 5. 2009 17:32
Lež

Možná jste si nevšiml, ale ti lidé se snažili své názory přednést poklidně, ale dostali nakládačku od Paroubkových goril.

Že teď Jyřý brečí nad nízkou kulturou? A kdo to byl, kdo zahájil negativní kampaně? To už si nepamatuje? Kdo seje vítr, sklízí vejce!

0 0
možnosti

kimos

27. 5. 2009 17:11
Asi jste zapomnel, ze Paroubek nechal

ztlouct tyhle lidi na Czech teku... a oni mu to vraceji mnohem mirnejsi formou, proste pricina a nasledek....!

0 0
možnosti

Eles

27. 5. 2009 17:01
To je porád keců

vajíčkovnou podpořilo na facebooku asi 40 tisíc lidí. To je ani ne půl procenta obyvatel. Válná většina z nich jsou mladí lidé a studenti. Pro srovnání, v Německu v 70tých letech tihle mladí vraždili jiné pod vlajkou RAF. U nás, v postkomunistické zemi, s podobně totálním rozčarováním z politické scény, házejí vajíčka, což je docela legrace. Jak lépe zúčtovat s politiky, kteří se zde chovají jak se chovají. Diskuzí? Když stát chybou konkrétního politika přijde o miliardy, řekne se:"nic si nepamatuji" a je to. Žádná odpovědnost, žádná spravedlnost. Mladí na to koukají, jsou na to citlivý, a vidí, že s tím nemůžou vůbec, ale vůbec nic dělat. Tak si aspoň hodí vajíčko. Neřikám, že celá řada dalších napříč spektrem by si ho nezasloužila taky...je k zamyšlení, proč zrovna Paroubek budí tak ohromnou averzi. O tom by se mělo diskutovat!

0 0
možnosti

Eles

27. 5. 2009 17:05
Re: To je porád keců

A mimochodem, krásné na tom všem je, že ti házeči jsou lidé, kteří mnohdy ani nevolí nebo kteří jsou příznivci všech možných stran (byť ODS jistě převládá, ale taky je největší). A pana hlavního terče nenapadne nic lepšího, než dál polarizovat společnost na dva tábory trapnými obviněními jak všechno naplánovala a zorganizovala ODS. Škoda, že nepochopí tu podstatu a není to pro něj poučení, nýbrž tone v zajetí svého pokřiveného uvažování.

0 0
možnosti

LEVICOVÁ INTELIGENCE

27. 5. 2009 16:56
HANBA

Klasika, pravice, z obav z podzimního volebního debaklu je snad ochotna vyhrotit situaci až DO OBČANSKÉ VÁLKY!!! Náckové v ulicích, vajíčka na politické odpůrce, zastrašování, výhružky NOCÍ DLOUHÝCH NOŽŮ..atd..Dnes vejce, zítra kameny,že??Ale jestli jedinným "ARGUMENTEM" pravice jsou už jen VAJÍČKA, TAK KLESLA HODNĚ NÍZKO!!!Začíná z toho jít hrůza, ale jestli si Langrovo Gesstapo myslí, že se jich někdo lekne, jako tomu bylo před 70 roky TAK JSOU ŠKAREDĚ NA OMYLU!!!

NEROZHODUJE POČET VHOZENÝCH VAJEC, ALE POČET VHOZENÝCH VOLEBNÍCH LÍSTKŮ!!

0 0
možnosti

Rudolf Havlík

27. 5. 2009 16:50
chápu vás

a přitom podporuju vrhání vajec na člověka, který svojí arogancí plive do tváře obyčejným lidem, lže a podvádí. Pokud to není znak buranství, pak už nevím co. Soudný člověk by se zamyslel a řekl by si něco ve smyslu..už to asi ty lidi fakt štvě, měli bysme se nad sebou zamyslet. bohužel opak je pravdou. A pokud normální člověk nemá možnost a páky na to, aby mohl aktivně ovlivnit dění kolem sebe, pak mu nezbývá, než se uchýlit k něčemu podobnému. Pokud je pan paroubek veřejný činitel, musí se umět s podobnými kroky vypořádat. Oslovením policie jen dokázal, že mu komunismus není cizí a že naše země stojí na prahu hezkého průšvihu. Schvaluji a přitom vím, že pan Topolánek je stejný a místo aby zvolil vhodnou strategii, kupuje svým synům drahá auta..zasloužil by si taky vejce. a jistě nějaké přiletí..bohužel pro nás, pro všechny...

0 0
možnosti

MacX

27. 5. 2009 16:59
Re: chápu vás

"...který svojí arogancí plive do tváře obyčejným lidem, lže a podvádí." Prosím o příklady, všude čtu obecné kecy  aroganci a lhaní Paroubka. Tak konkrétně: ....

0 0
možnosti

Jiri Kram

27. 5. 2009 16:47
pokud se nedko chova jako Paroubek...

tak vejce je velmi primerena forma odplaty, on kasle na lidi chce jim brat penize, takze tohle je pouze to co sam zasel. Vrhat vejce nechodim, ale rozhodne tuto akci podporuji. Jelikoz to co predvadela CSSD za medialni manipulaci ve sve kampani, ktera vyvrcholia bilboardem - Za krizi muzeme spolecne, tak to uz byl opravdu silny kousek. Ano z hazeni vajec se stal narodni sport a pujde velmi tezko stejne jako euforie z hokeje zastavit. Lidi zjistili, ze takto moohou Jeho Nabubrelost opravdu zasahnout a proto jet o tak popularni.

0 0
možnosti

flavy

27. 5. 2009 16:38
Docela rozumím, o čem píšete,

nicméně si vzpomínám na Czechtek 2005, kde jsem byl Paroubkem označen za nebezpečné individuum, šířící žloutenku a AIDS a na jeho popud jsem byl policií za pomoci obušků, vodních děl a slzného plynu seřezán jako ten dobytek. Nemluvně o zničené audiotechnice. Taky si vzpomínám na všechny ty přisluhovače atd. píšící v žoldu ODS. Taky si vzpomínám na televizní pořady, které byly zrušeny po odvysílání nelichotivých informací o ČSSD, tedy vzpomínám na lidi, kteří přišli o práci kvůli „špatnému“ názoru. Taky na zákoník práce schválený s komunisty proti svým koaličním partnerům. Taky na pověření vyšší mocí, které má Paroubek, aby nám vládl třeba i s marťany. Taky na pana Ratha, kterého zákony a soudní rozhodnutí nezajímají atd. atd.

Vrhači vajíček buransky vrhají vajíčka, ale Paroubek a spol. likvidují lidi.

Neschvaluji vrhání vajíček, raději bych, aby si to všichni vyřídili vhozením lístku do volební urny.

0 0
možnosti

HenryVIII

27. 5. 2009 16:58
Re: Docela rozumím, o čem píšete,

R^

0 0
možnosti