Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MikiInSpain

16. 8. 2011 12:07
reseni

Jinak v okamziku, kdy se majitel vratil na balkon prichazi na radu reseni cislo 1 - havarijni pojistka. myslim si, ze tu oktavku byste odtlacil :-P

0 0
možnosti

pátý ze tří mušketýrů

16. 8. 2011 12:01
Je to jak mor.

Prozatím se tady agresivita projevuje hlavně u řidičů, ale neustále roste. Nevím čím to je, připadá mi, že celkovou nespokojeností lidí,reakcí na stále náročnější zaměstnání, životními frustracemi atd. V Anglii se to už přeneslo do ulic a to už je pak opravdu problém. Jak na to nevím, jisté je, že každá akce vyvolá reakci. Vždyť i sám autor článku přiznává, že by nejraději střílel. Negativní chování vyvolává negativní vlnu emocí ta se šíří a mohutní. Lidově řečeno jeden nas.aný člověk dokáže na.rat dalších několik lidí.

0 0
možnosti

isabell

16. 8. 2011 10:09
...

Pokud jste potřeboval sehnat policisty rychleji, tedy alespoň MP, stačilo si pro ně zaběhnout před VZP.

Jsou tu denně, pokutují řidiče většinou za nepřipásání, je totiž velice jednoduché stoupnout si za zatáčku a jen odklánět vozy na parkoviště pro postižené.

Tedy né, že bych nebyla ráda, že dělají alespoň něco, do té zatáčky leckdo vlítne dost rychle a v protisměru, ovšem to, že zároveň úplně přehlížejí, když jim přímo před nosem parkují lidé na protější straně ulice na chodníku, to mě neskutečně vytáčí.

Když vidím, jak chodci, často o berlích apod. jdoucí na polikliniku, musí sestupovat z chodníku do silnice a policisté tomu ze čtyř metrů jen přihlížejí, napadají mne podobné myšlenky o eliminaci grázlů jako vás.

Dejte vědět, jakou jste dostal odpověď ;-)

0 0
možnosti

perc

16. 8. 2011 9:24
Pomáhat ...

A měli na autě nápis "Pomáhat a chránit"?

0 0
možnosti

Majkl Dyne

16. 8. 2011 7:43
Vím

co bude následovat, pokud tedy bude něco následovat. Dopis plný výmluv na malé množství policistů, malé množství parkovacích míst, špatnou infrastrukturu měst....atd. Co to má společného s dodržováním zákonů nevím? To, že se chodníky staly jakousi odstavnou a i často pojížděnou částí vozovek udivuje i mně, jak je to nebezpečné a otravné (otírat se o auta zaparkovaná na chodníku, či je obcházet vstupem do vozovky) ví skoro každý. Bohužel je to tolerováno a považováno za jakousi "normálnost"!!! O hulvátství a často primitivnosti tohoto národa nemá cenu polemizovat, denně dojíždím vlakem zdo hlavního města, co zažívám by bylo na samostatný článek....proč lidé rezignovali a takto se chovají, nevím. Slušnost, ohleduplnost a dodržování zákonů je jediná možnost, jak si v tomto "banánistánu" zachovat "tvář" a dobrou náladu.

0 0
možnosti

Pavel Kolar

16. 8. 2011 7:12
Děje se mi to samé dnes a denně

Paní u nákupního centra mi narvala dveře do zaparkovaného auta. Když jsem vystoupil a po zhlédnutí čáry na dveřích prohlásil, že se jí to moc nepovedlo, dostalo se mi místo omluvy nadávek a označení namistrovanej frajer. Ano, v téhle zemi je něco opravdu špatně. Obyčejní lidé totiž docela obyčejně rezignovali na obyčejnou slušnost. Rozum zůstává stát nad sprostotou a hulvátstvím.

0 0
možnosti

por.Dub

16. 8. 2011 7:07
Jsem

zvědav co Vám pol.řed. napíše. Možná taky nic. Ale dejte vědět.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS