Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

kniga_sitara

19. 11. 2009 7:45
:D

Nadhera :) Jen nevim kam to proboha chodite na cvicak :) Jinak staci outdoorovy hadry :) Kostkovany kalhoty se spevnenyma nohavicema maji ted v kazdym vietnamskym kramku :) Tak nac se navlekat do munduru :)

R^ Přeju pesanovi ať se mu daří ať páníka baví cvičit co nejdéle :-)

0 0
možnosti
VP

podracky

2. 11. 2009 19:02
V kiltu na cvičák?

A já to zase až tak neberu. Maskáče jsou švýcarské, boty francouzské, pes skotský, má žena sudetská, a pivo plzeňské. Tož, není na tom světě všude něco fajn?

0 0
možnosti
P

pavel_poc

2. 11. 2009 15:43
Švýcarské hadry rozhodně nejsou to pravé,

někdo by někdo mohl myslet, že se stydíš za českou vojenskou historii. S ohledem na to plemeno je to taky špatně, tady by byl na místě spíš nějaký kilt, ovšem pozor na správný klanový tartan.

Já jsem "se psima" vždycky nosil "šedesátky", poctivě ukradené v rámci vojenské služby. Je pravda, že na mně ty akity koukaly dost divně, spíš čekaly kamishimo a pořádný meč než maskáče.

0 0
možnosti
VP

schonfeld

2. 11. 2009 9:31
Na tolik zelené nejsem zvyklý... :-)

jj, agility cvičíme taky, a psa to neuvěřitelně baví. Konec konců, ono ho baví vlastně skoro všechno, kromě odložení. Dokonce i obrana. Ale o tom zase někdy jindy.

Teď má spíš páníček lehce rozkolísanou psychiku. Jelikož má modrou knížku, černé auto, blond manželku, a do lesa moc nechodí, není zvyklý na tolik zelené barvy najednou. Takže si v těch armádních hadrech si připadá... no, řekněme že poněkud zvláštně :-P

Ale psovi se zjevně líbí, jelikož do vševojskového ochranného oděvu se vejde téměř veškerý psí cirkus, včetně frisbee. A to už je přeci důvod k radosti. Nebo ne? ;-D

0 0
možnosti
JM

Hucul

2. 11. 2009 8:46
Zacnete cvicit agility.

Misto poslusnosti na execiraku budete mit veselou barevnou hru s mickem a odmenami, pejsek bude nadsene litat pres prekazky a nejspis je i zbrkle bourat. Po takovem cirkusovem vystoupeni jdete domu, mate pocit, ze se v zadnem pripade nemuzete brat vazne, zatimco Vas pejsek se nese, jako kdyby prave na sichte prekonal petiletkovy plan o 120%. Borderacci agility zpravidla miluji... ;o)

0 0
možnosti