Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

gewet

16. 7. 2009 23:57
dvě výtky

první výtka na českou poštu je ta, že mi neřekli, že do vlastních rukou mi nemůže v případě mého pobytu v zahraničí (a že jsem "tu" už celkem dlouho) vyzvednout ani ten, na koho jsem "přepsal svoje poštovní práva".

druhá (spíš zbožný přání) je ta, aby poštovní auta nejezdili jak h. o v a d. a - nevím jakou máte zkušenost, ale vidět poštovní auto když řídim (a že se něco najezdim), je snad horší než taxikáři nebo "majáčkové"

Jinak za posledních cca 5 - 7 let prakticky nulová stížnost - nevim teda jak na vesnicích, ale v práglu jak na hlavní, tak i na lokálních celkem v pohodě (možná po "kolektivní zkušenosti" příjemné překvapení).

btw.: nechápu pošťáka, co nosí rodičům psaní - je - 30 a on v bermudách (modrých poštovních samozřejmě)

0 0
možnosti

Matyas Sandorf

16. 7. 2009 11:30
Je to jeden velký nesmysl.

Na tento nápad mohl přijít jen ten, kde poště absolutně nerozumí, kdo

poštu nikdy z blízka neviděl - tudíž někdo z vedení české pošty.

Kdo tomu rozumí, je mu jasné, že pobočka (frančíza) nemůže nikdy fungovat na benzínce, ve vesnickém konzumu či na obecním úřadě. A to jak z provozního, tak z technického a  bezpečnostního hlediska.

0 0
možnosti

netbooster

16. 7. 2009 12:18
Re: Je to jeden velký nesmysl.

Blbost. Takhle mohl reagovat pouze někdo, kdo poště absolutně nerozumí a nikdy ji zblízka neviděl. Kdo tomu rozumí, je mu jasné, že franšíza české pošty může na čerpací stanici fungovat stejně dobře jako tam už léta fungují franšízy sázkových kaceláří, platebních institucí atd. Je to jen otázka technického a právního řešení.

Mimochodem, autor blogu je zřejmě jeden z mnoha těch, kteří jsou stále přesvědčeni, že pošta je cosi jako "státní služba" nebo "zákonná povinnost státu".  Doporučuji tedy nejprve nastudovat legislativní souvislosti, prostudovat reálnou situaci na trhu s doručováním zásilek a informovat se na moderní možnosti poštovních služeb.

0 0
možnosti

BoboHml

16. 7. 2009 11:29
to je článek

8-o

0 0
možnosti